Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی نصیری مدیر گروه هم آوایی الغدیر در گفتگو با خبرنگار مهر توضیح داد: طبق برنامه ریزی های به عمل آمده در آستانه سالروز شهادت امام رضا (ع) و دهمین سالگرد تاسیس گروه هم آوایی الغدیر قطعه موسیقایی با صلوات خاصه امام رضا (ع) منتشر شده است. در این قطعه محمد آشوری ملودی، مسعود بقایی تنظیم کننده، مهدی نوری میکس، حسن اردستانی صدابردار گروه اجرایی را تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دهمین سالگرد تاسیس این مجموعه بیان کرد: گروه هم آوایی الغدیر در عید غدیر سال ۱۳۸۸ تاسیس شد. هدف از تشکیل گروه تولید نغمات آیینی و مذهبی بود که این رویکرد از اواخر سال ۱۳۹۰ با انسجام و تثبیت اعضای گروه کلید خورد. البته که بنده از همان ابتدای تشکیل گروه در انتخاب اعضا حساسیت ویژه‌ای داشتم چنانکه اعضای فعلی گروه طی ۵ سال و در فواصل زمانی مختلف جذب گروه شده اند. خوشبختانه ما این توفیق را داشتیم که اعضای گروه همگی از قاریان ممتاز قرآن و بعضا مدرس قرآن نیز هستند این در حالی است که شرایط سنی تحصیلات سابقه مرتبط قرآنی و حتی بحث عقیدتی از جمله ویژگی‌های بود که در گزینش اعضا به آن توجه شد.

سرپرست گروه هم آوایی الغدیر با اشاره به اهداف این گروه موسیقایی - آیینی گفت: فعالیت گروه هم آوایی الغدیر از بهمن سال ۹۰ با تولید قطعه «وارث پیغمبران» کلید خورد. البته در ابتدا مفاهیم دینی در اولویت تولید آثار قرار داشت ولی در ادامه مضامین ملی نیز به این تولید اضافه شد و این باعث افتخار ماست که امروز با گذشت ۱۰ سال از فعالیت، موفق به تولید ۹۰ قطعه در قالب های متفاوت شدیم. ضمن اینکه یکی از نکاتی که برای ما خیلی اهمیت دارد بحث مخاطب سنجی است که این امر در کسب موفقیت و ثبات قدم نقش مهمی ایفا می کند. از این رو در سال‌های اخیر مفاهیم اجتماعی را نیز در تولیدات‌مان لحاظ کرده‌ایم که حمایت از کالای ایرانی و عیدانه از این دست تولیدات است. اخیرا ۲ قطعه دیگر هم در دست تولید داریم که یکی راجع به اقتصاد مقاومتی و دیگری در سبک عاشقانه است که شاید اولین باری باشد که یک گروه هم خوانی به این موضوع می پردازد.

نصیری در پاسخ به این پرسش که چرا به جای «تواشیح» از عنوان «هم آوایی» برای فعالیت های گروه الغدیر استفاده شده عنوان کرد: تواشیح هنری برخاسته از کشورهای سوریه و مصر است که بیشتر به اشعار عربی مربوط می‌شود اما شعار گروه الغدیر رویکردی متفاوت و بدیع برای تولیدات آیینی است. البته تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تولید آثاری با زبان فارسی بهانه بسیار ارزشمندی بود تا عنوان «هم آوایی» را برای گروه انتخاب کنیم.

وی در پایان اظهار کرد: ما تلاش می کنیم از لحاظ نوع اجرا نیز متفاوت عمل کرده و از اجرای خشک و کلیشه ای مرسوم و رایج بین گروه های هم خوانی تا حد امکان پرهیز کنیم. در حوزه هزینه ها هم باید به این نکته اشاره کنم که هزینه تولیدات گروه الغدیر همچون اکثر گروه های همخوانی متاسفانه از حمایت های مادی و معنوی نهادهای ذی‌ربط محروم بوده و از ابتدا با هزینه شخصی اعضای گروه همه آثار و قطعات خود را نیز تولید و منتشر کرده است.

کد خبر 4755919 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: موسیقی ایرانی تک آهنگ هادی نصیری تئاتر ایران موسیقی ایرانی اربعین 98 فیلم کوتاه تئاتر شهر کارگردان تئاتر سینمای مستند فیلم سینمایی سریال ایرانی سازمان سینمایی اداره کل هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بازیگر سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در نخستین همایش تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهارداشت: عناصر و نیروهای ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در 8 سال دفاع مقدس توفیق گسترده ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت ها در عرصه های دیگر از آنان هستیم.

وی افزود: عناصر خلاق و از خود گذشته ای که در حوزه های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد بنابراین اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم بیان کرد: آسیب شناسی برنامه های توسعه از دهه 30 خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است وبه دلایلی مانند عدم توجه به معیشت مردم نیز به عنوان دیگر عوامل شناخته شده اند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه های بومی وارد اقتصاد شد، اما لازم است همچنان مواردی مانند خلاقیت و نوآوری در اقتصاد به کار گرفته شود.

موسوی مقدم تاکیدکرد: این عناصر از خود گذشته در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی چون به دنبال پست و مقام و ریا نیستند دیده نمی شوند حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد

حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهارداشت:امیدواریم دستگاه های مرتبط با حوزه کارآفرینان شاهد و ایثارگر، زمینه فعالیت و همکاری این قشر با شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی را بیش از پیش گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد که در حوزه های یاد شده مایه برکت هستند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز 42 هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی فعالیت در عرصه واسطه گری را پر سود تر از تولید دانست و گفت: فعالیت در فضای تولید نوعی ایثارگری است و کسانی که در عرصه تولید قدم می گذارند به نوعی قدم در راه ایثار و شهادت قدم گذاشته اند.

رحیم نریمانی بیان کرد: بنیاد شهید با همه نوع حمایت مادی و معنوی برای حمایت از حوزه تولید تلاش خواهد کرد.

وی گفت: پژوهش ها نشان می دهد در وصیت نامه شهدا به رونق تولید و خودکفایی اقتصادی کشور اشاره شده است، این یافته ها به تازگی در قالب کتابی توسط بنیاد شهید منتشر شده است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی نیز ادامه داد: یکی از گروه هایی که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرکهای صنعتی شده اند ایثارگران هستند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

جعفر فرشچی طوسی بیان کرد: مردم خراسان رضوی 17 هزار و 406 شهید، 53 هزار و 689 جانباز و سه هزار و 398 آزاده در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حراست از تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده اند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در تشریح این همایش نیز گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک های صنعتی استان شده اند، تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • «جهان لاغر» محسن چاوشی منتشر شد+ صوت
  • تجلیل از منتخبین رویداد‌های فرهنگی استان یزد
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • اولین عکس از درب طلای حرم امام رضا (ع) منتشر شد
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده است
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده
  • رقابت ۶۰۰ محصل استان در مسابقات قرآن
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت